YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Video's/DVD's
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Ruilkaarten (TCG)
Lijsten, Prijzen &
   Afbeeldingen
Spelregels
Verzamelen
Chaps
Merlin Stickers 1
Merlin Stickers 2
Contact
E-mail

Licht, Camera en Duel

Op weg naar de locatie van de Battle City finale, stopt Mai de auto op enige afstand van het stadion en vertelt ze dat ze het laatste stuk te voet zullen afleggen om zodat niet vast komen te zitten in het verkeer na afloop van de finale als alle mensen weer naar huis gaan. Als Joey wat opgewonden raakt van het vooruitzicht om de andere finalisten te ontmoeten, pest hij Mai een beetje met haar slechtere resultaat bij het Duel Koninkrijk, maar Mai is er zeker van dat ze deze keer winnen. Snel verandert Joey van onderwerp en vraagt Mai waarom ze hem toen haar deelnamebewijs voor het Duel Koninkrijk had gegeven. Mai antwoordt dat ze ontroerd was door zijn verhaal om zijn zusje te helpen. Terwijl Mai haar actie verder probeert toe te lichten, wordt Joey afgeleid door een poster van Jean-Claude Magnums laatste ninjafilm en luistert hij niet meer naar wat Mai zegt. Mai wordt boos, maar voordat ze Joey kan confronteren met zijn gebrek aan aandacht, schiet er een witte limousine door de poster rakelings langs Mai en Joey. Joey zal de bestuurder wel eens even wat fatsoen bijbrengen en stoer stapt hij op de auto af, maar als de deur opengaat gaat Joey helemaal uit zijn dak als hij ziet dat het Jean-Claude Magnum is. Terwijl Joey zichzelf probeert voor te stellen als Jean-Claude's nummer een fan, heeft de filmster alleen maar aandacht voor Mai, maar Mai zegt hem niet te kennen. Joey kan het niet geloven dat Mai Jean-Claude kent, maar als ze blijft ontkennen herinnert Jean-Claude haar aan hun ontmoeting van een jaar geleden.

Ergens op een cruiseschip heeft hij geduelleerd met Mai, waarin Mai hem uiteindelijk verslaat met een Harpie Lady combo. Diep onder de indruk van haar goede spel, vraagt hij Mai ten huwelijk omdat hij de rest van zijn leven met haar wil doorbrengen. Geamuseerd door het verzoek, wijst Mai Jean-Claude's verzoek af en bij wijze van grap zegt ze dat ze wel met hem wil trouwen als hij haar verslaat in een duel.

Terwijl Mai zich realiseert dat Jean-Claude het toen niet als een grapje heeft opgevat, stelt Joey voor dat ze zijn aanzoek moet accepteren, omdat de kans klein is dat ze ooit een geschiktere man zal tegenkomen. Hoewel ze niet met Jean-Claude wil trouwen, gaat Mai wel in op zijn voorstel om te duelleren om hem een lesje te leren. Yugi probeert Mai tegen te houden want ze hoeft niet echt te duelleren als ze dat niet wil. Duke waarschuwt zijn vrienden om Jean-Claude niet boos te maken, want hij is een meester in de ninjasport. Tťa is er van overtuigd Mai Jean-Claude zonder problemen zal verslaan.

Ze zijn klaar voor het duel en Mai vraagt of Joey zijn Duel Disk aan Jean-Claude wil uitlenen, maar tot hun verrassing heeft Jean-Claude zelf een Duel Disk en tevens al vijf locatiekaarten. Zich realiserend dat dit een officieel Battle City duel gaat worden, weet Mai dat als ze verliest ze haar plaats in de finale kwijt zal raken, maar ze is te koppig om zich terug te trekken en is vastbesloten om die arrogante kwal een lesje te leren.

Jean-Claude roept zijn eerste monster op. Het is Ninja Commander Akousa (700/700), die wanneer hij wordt opgeroepen tevens Ninja Soldier Katana (400/400) oproept. Niet onder de indruk van Jean-Claude's monsterduo, roept Mai Amazon Swordswoman (1500/1600) op die eenvoudig Jean-Claude's Ninja Soldier vernietigd. Jean-Claude's levenspunten nemen af tot 2900.

Mai spot met Jean-Claude en vindt dat hij duelleert als een amateur. Hij antwoordt arrogant dat ze nog net zo agressief speelt als altijd en hij roept nog een Ninja Commander Akousa (700/700) op en door zijn speciale effect roept hij een tweede Ninja Soldier Katana (400/400) op. Onder de indruk van Mai's vaardigheden tot zover, zegt Serenity tegen Joey dat ze Mai echt geweldig vindt. Joey is het daar niet mee eens en vindt dat Mai te overtuigd van haar eigen kunnen is. Mai hoort Joey's opmerking en boos laat Mai haar Swordswoman aanvallen om de tweede Ninja Commander te vernietigen, waarbij Jean-Claude's levenspunten afnemen tot 2100.

Jean-Claude legt uit dat Mai in zijn val is getrapt en dat hij nu twee ninja's op het kerkhof heeft liggen en nog maar een van zijn Ninja Soldiers hoeft op te offeren om zijn krachtigste ninja op te roepen, Ninja Master Shogun (1600/1600). Mai is niet echt onder de indruk van deze nieuwe ninja, maar al snel komt ze tot de ontdekking dat deze ninja wat speciale effecten heeft zodat er niet alleen een nieuwe Ninja Soldier Katana (400/400) wordt opgeroepen, maar ook een Ninja Commando Kibouki (700/700). En niet alleen dat, want Jean-Claude's Ninja Commando stelt hem ook nog eens in staat om Kounoichiyayami the Ninja Girl (300/300) op te roepen.

Met zo veel ninja's op het veld is Mai is uiteraard wat bezorgd. Zeker als de Ninja Master haar Amazon Swordswoman vernietigd en de andere vier ninja's haar levenspunten direct aanvallen, waardoor haar levenspunten afnemen tot 1800. Jean-Claude krijgt steeds meer zelfvertrouwen en denkt dat hij het duel nu wel even zal winnen. Ook Yugi en de anderen maken zich zorgen dat Mai misschien niet meer in staat zal zijn om het tij te keren. Jean-Claude legt nog een kaart omgekeerd neer en beŽindigt zijn beurt.

Mai roept Cyber Harpie (1800/1300) op om Jean-Claude's Ninja Master aan te vallen, maar hij activeert zijn Ninja Smoke Ball valkaart om de aanval te blokkeren. Mai beŽindigt haar beurt door een kaart omgekeerd te leggen. Geamuseerd over de mislukte poging van Mai om hem aan te vallen, speelt Jean-Claude de Great Kite of Ninja, een soort vlieger die zijn Ninja Master de lucht in lift, zodat hij veilig is voor alle aanvallen en magische kaarten. En alsof dat nog niet erg genoeg is, legt Jean-Claude uit dat hij een van zijn monsters kan opofferen om zijn Ninja Master een directe aanval te laten uitvoeren op Mai's levenspunten. Dus offert hij zijn Ninja Soldier en gebruikt de kracht van zijn vliegende ninja om Mai's levenspunten met 1600 te verminderen tot 200. Zwaar aangeslagen maar nog niet verslagen, weigert Mai op te geven. Joey vraagt Yugi of er een manier is waarop Mai zou kunnen winnen. Yugi antwoord dat Mai Jean-Claude's vlieger zou kunnen elimineren met Harpie's Feather Duster.

Als Joey roept naar Mai of ze misschien Harpie's Feather Duster in haar hand heeft, snauwt Mai terug dat ze die al lang gebruikt zou hebben als dat zo zou zijn. Maar als Yugi opmerkt dat Jean-Claude haar levenspunten ook niet kan aanvallen als ze alle ninja's zou kunnen vernietigen, ziet Mai opeens een manier Jean-Claude te stoppen. De kaart die ze trekt en activeert is Elegant Egotist, waarmee haar ene Cyber Harpie transformeert in drie Cyber Harpie's, die vervolgens alle drie de ninja's vernietigen. Jean-Claude wordt kwaad omdat het Mai is gelukt om uit de benarde situatie te ontsnappen. Joey informeert de filmster dat hij niet langer onder de indruk is van zijn persoonlijkheid en zijn vaardigheden als acteur. Als Mai een kaart omgekeerd neerlegt en haar beurt beŽindigt, roept Jean-Claude weer een Ninja Girl (300/300) op, maar snel daarna komt hij tot de ontdekking dat Mai zijn actie had voorzien en ze activeert haar magische kaart Grave Arm om Ninja Girl te vernietigen. Jean-Claude heeft geen monsters meer om aan te vallen of om op te offeren voor zijn Ninja Master aan de vlieger en moet noodgedwongen zijn beurt beŽindigen. Spottend begint Mai haar beurt door te zeggen dat Jean-Claude's Great Kite of Ninja misschien wel voorkomt dat zijn monster aangevallen wordt, maar tevens voorkomt de vlieger dat zijn monster hem kan verdedigen. Ze laat haar Cyber Harpies aanvallen om de rest van zijn levenspunten te elimineren en ze wint het duel.

De monsters van het veld verdwijnen, maar Jean-Claude gedraagt zich verrassend genoeg helemaal niet als een verliezer. Zijn Ninja Master en Great Kite of Ninja zijn namelijk niet verdwenen van het veld, omdat het geen hologrammen zijn De Ninja Master zweeft naar beneden en vangt Mai in een net. Jean-Claude roept dat hij hoe dan ook Mai zal krijgen. Terwijl de Ninja wegvliegt met zijn vangst, rent Joey achter Jean-Claude aan. Mai is niet van plan om zich zomaar te laten vangen en ze worstelt zich los uit het net. Ze valt naar beneden, maar kan zich gelukkig vastgrijpen aan een vlaggenstok. Terwijl Jean-Claude in paniek raakt, roept Joey dat hij Mai wel zal opvangen. Mai laat los en valt hard bovenop Joey. Jean-Claude loopt naar Mai toe om haar te helpen, maar Mai snauwt dat hij niets meer is dan een tweederangs acteur. Mai staat zelf op en vertelt Jean-Claude dat Joey de enige held is. Ze bedankt Joey voor zijn hulp en zegt dat ze niet met Jean-Claude wilde trouwen omdat ze Joey in de finale wil verslaan. Met wat hopelijk hun laatste obstakel is geweest dat ze uit de weg hebben geruimd, begeeft de groep zich naar het stadion waar de finale zal worden gehouden om te zien wat Kaiba voor hen in petto heeft.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?