YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Tekenfilm
Afleveringen
Titelsongs
Video's/DVD's
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Ruilkaarten (TCG)
Lijsten, Prijzen &
   Afbeeldingen
Spelregels
Verzamelen
Chaps
Merlin Stickers 1
Merlin Stickers 2
Contact
E-mail

Nieuws

Merlin stickers serie 2
MvdV Zaterdag, 3 juli 2004, 23:20
Overzicht en scans van alle stickers van deze serie zijn toegevoegd aan de site onder het kopje 'Verzamelen'.
Overzicht en scans Ancient Sanctuary toegevoegd
MvdV Donderdag, 17 juni 2004, 0:41
Alle gegevens en plaatjes van deze nieuwe uitbreidingsset zijn toegevoegd aan de site.
Enorme chaos op het NK Yu-Gi-Oh!!!
MvdV Zaterdag, 29 mei 2004, 19:11
Zoals al min of meer te verwachten viel is de eerste dag van het NK Yu-Gi-Oh in Almere op een enorme chaos uitgelopen. De organisatie (in handen van Upperdeck) was totaal niet berekend op de toestroom van 400 inschrijvers (en nog veel meer die dachten dat ze zich ingeschreven hadden, maar dus toch niet mee mochten doen). Het kwalificatietoernooi voor het hoofdtoernooi van morgen zou om 11 uur hadden moeten beginnen. Toen ik echter om half 2 even binnen wipte (ik was toevallig in Almere met de kinderen vanwege het NK knikkeren) was er echter nog geen partijtje gespeeld. Uiteindelijk werd pas om 2 uur een aanvang gemaakt voor de eerste partijtjes. Verder veel teleurgestelde gezichten van mensen die dachten mee te mogen doen, maar waar bij de inschrijving niet goed was gegaan. Mensen die dus ruim 3 uur lang hebben moeten wachten. Decklijsten die nog ingevuld moesten worden, etc... Slechts een stuk of 10 upperdeck mensen voor de organisatie, waarvan slechts 6 judges voor het in goede banen leiden van 200 simultane partijen. Zolang ben ik overigens niet gebleven om dit ook nog te zien, maar gezien de gemiddelde toernooi-ervaring van de spelers (een grove schatting is dat meer dan helft voor het eerst aan een echt toernooi deel nam) en dus de slechte kennis van de spelregels zal dat ongetwijfeld het nodige vuurwerk en vertragingen hebben gegeven. En in de korte tijd dat ik er was twee maal opgevangen dat iemands deck was gestolen. Later vanavond zal ik nog wel even wat foto's uploaden.
Spelregels online...
MvdV Maandag, 10 mei 2004, 23:44
Een complete Nederlandse vertaling van de Yu-Gi-Oh! TCG regels is vanaf nu online op Yu-Gi-Oh Paradijs!!!
Prijslijsten voor IOC ruilkaarten toegevoegd...
MvdV Maandag, 10 mei 2004, 23:06
...
Alle plaatjes zijn weer online...
MvdV Maandag, 10 mei 2004, 23:06
...
Alle plaatjes tijdelijk off-line...
MvdV Zondag, 9 mei 2004, 14:03
Helaas is het noodzakelijk om alle plaatjes te gaan ontsieren met een Yu-Gi-Oh! Paradijs watermerk, omdat er weer eens webmasters opduiken die denken dat het maken van een site bestaat uit het simpelweg kopiŽren van andermans spullen.

In de loop van de dag zullen de plaatjes van de ruilkaarten en de screen shots weer worden geupload, maar dat neemt even wat tijd in beslag.
Scans toegevoegd van Kaiba/Yugi starterdecks (USA)
MvdV Vrijdag, 7 mei 2004, 20:09
Waarmee er nu in totaal bijna 2000 scans zijn van de kaarten in de kaartendatabase (die inmiddels uit ruim 2300 kaarten bestaat)...

Heb je kaarten waarvan ik nog geen scan heb, en je hebt een scanner, scan dan in die kaart en mail hem even naar pokemonparadijs@wanadoo.nl. Let wel goed op of het een Amerikaanse of een Europese kaart is. Scan de kaart groot genoeg in (minimaal 600x800 pixels) en sla hem op als jpg (zonder compressie/maximale kwaliteit). Plaatjes die je van internet afhaalt hoef ik NIET, want die zijn kwalitatief toch onvoldoende.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?